Αναζήτηση

Ντίνος Τσουκαλάς:  Ευχαριστώ πρωτίστως τους εθελοντές!

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος επί των πολιτιστικών Ντίνος Τσουκαλάς με το πέρας των εκδηλώσεων της Ναυμαχίας στέλλει ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχή έκβασή τους.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb αναφέρει:

"Τώρα που τελείωσαν οι εκδηλώσεις για την Ναυμαχία της Ναυπακτου , σαν υπεύθυνος Αντιδήμαρχος , έχοντας το βάρος της όλης

διοργάνωσης , θα ηθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως τους εθελοντές , που πάντα δείχνουν έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο τους .

Ας γίνουν παράδειγμα για όλους μας . Να ευχαριστήσω τους δημοτικούς υπαλλήλους για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν πριν και μετά την εκδήλωση .

Τους συναδελφους μου στο Δήμο για την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου . Τους αμεσους συνεργάτες μου για την μεγάλη προσπάθεια στήριξης της όλης εκδήλωσης . Σημαντικό κομμάτι επίσης οι χορηγοί μας . Τεράστια συμβολική και ουσιαστική η παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας , όπου τόσο η φυσική παρουσία του όσο και ο σημαντικός του λόγος , σφράγισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τέλος των εκδηλώσεων . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες επισκέπτες που ήρθαν να δουν και να ζήσουν από κοντα το υπέροχο αυτό κλίμα των εκδηλώσεών μας . Η Ναυπακτία έδειξε πως μπορεί να στηρίξει τον ιστορικό της πλούτο . Κλείνοντας, ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ναυπακτίας για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου".

165 προβολές0 σχόλια