Αναζήτηση

Ντίνος Τσουκαλάς: Η πανδημία παραμένει και όλοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του δήμου Ναυπακτίας Ντίνος Τσουκαλάς με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής περιόδου δήλωσε:


Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά κουβαλώντας μαζί της όνειρα, ελπίδα, προσδοκίες. Και αυτό ισχύει τόσο για τα παιδιά όσο και για τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους. Από την πλευρά μας, εμείς οφείλουμε να διασφαλίζουμε ένα όσο το δυνατό ασφαλές και υγιές σχολικό περιβάλλον.

Ένα περιβάλλον που όχι μόνο διευκολύνει την εκπαιδευτική διαδικασία, αλλά που προσφέρει και διεξόδους στα παιδιά. Φέτος, για πρώτη φορά, με σωστή διαχείριση και σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου και τους Διευθυντές των Σχολείων, προχωρήσαμε σε παρεμβάσεις στους αύλειους χώρους των κτηριακών συγκροτημάτων με στόχο τη δημιουργία εστιών αθλητικών υποδομών.


Επιπλέον, βρισκόμαστε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους υπευθύνους των σχολικών μονάδων προκειμένου να συνδράμουμε όποια ανάγκη παρουσιάζεται. Μην ξεχνάμε ότι και η φετινή σχολική χρονιά προβλέπεται να είναι ιδιαίτερη και απαιτητική.

Η πανδημία παραμένει και όλοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Καλή σχολική χρονιά!

28 προβολές0 σχόλια