Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Ντίνος Τσουκαλάς: Πότε επιτέλους θα πουν την αλήθεια;

Δυστυχώς η εμμονή μελών της αντιπολίτευσης να προσπαθεί να πείσει την κοινωνία ότι το θέμα του οικοπέδου στη θέση «Ξυνοροδιά», που προοριζόταν για την ανέγερση του 3ου Δημοτικού Σχολείου, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες κατακτήσεις της, συνεχίζεται.

Πότε επιτέλους όμως θα πουν την αλήθεια;

Πότε θα ζητήσουν συγγνώμη από την κοινωνία και τους δεκάδες γονείς, δασκάλους και μαθητές που τόσο καιρό παραπλανούσαν με ψέματα;

Πότε θα πάψουν να μας κουνούν το δάχτυλο για το μισθό του πρώην δημάρχου που δόθηκε για την αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου, για το οποίο οικόπεδο το ίδιο το Συμβούλιο της Επικρατείας υπήρξε ξεκάθαρο:


«Η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας»

«…βρίσκεται σε ζώνη δυνητικά υψηλού κινδύνου πλημμύρας…»

«Οι εργασίες δε καθαρισμού και οι μελέτες αποστράγγισης της ευρύτερης περιοχής του έργου θα έπρεπε να είχαν προηγηθεί της διαδικασίας εγκρίσεως τοπικού ρυμοτομικού»


Ο μισθός του πρώην Δημάρχου προφανώς για καλό σκοπό προοριζόταν. Αυτό δε μπορούμε παρά να του το αναγνωρίσουμε και να του το πιστώσουμε. Αναρωτήθηκε όμως και ο ίδιος μήπως παραπλανήθηκε από τους συνεργάτες του;

Όλοι γνώριζαν εξ αρχής τα προβλήματα της Ξυνοροδιάς.

Όλοι.

Ανεξαιρέτως.


Ας μην αναμασούν λοιπόν άλλο την ίδια καραμέλα, γιατί πλέον το ψέμα τους δεν πείθει. Ο ψεύτης άλλωστε τον πρώτο χρόνο χαίρεται. Τα δεδομένα είναι αμείλικτα και η παρούσα διοίκηση του Δήμου τα παρουσίασε από την πρώτη στιγμή με υπευθυνότητα, ενημερώνοντας τους άμεσα εμπλεκόμενους και την τοπική κοινωνία.

Και όπως πορευτήκαμε μέχρι τώρα, έτσι θα πορευτούμε στη συνέχεια καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης στο χρόνιο πρόβλημα του κτιριακού του 3ου Δημοτικού Σχολείου.


Ντίνος Τσουκαλάς Επικεφαλής παράταξης «Πρωταγωνιστής ο Άνθρωπος» Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας

73 προβολές0 σχόλια