Ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις στην οδό Καλυδώνος

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, ξεκίνησαν οι εργασίες για τη διευθέτηση των ομβρίων στην οδό Καλυδώνος. Η συγκεκριμένη οδός, είναι γνωστό ότι, εδώ και πολλά χρόνια πλημμυρίζει κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων με αποτέλεσμα να καταγράφονται σοβαρά προβλήματα προσβασιμότητας και πλημμυρών στις ισόγειες κατοικίες και τα καταστήματα.

Στο σημείο εκτέλεσης των εργασιών ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Γκίζας, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γιάννης Παπαϊωαννίδης και ο Αντιδήμαρχος κ.Ντίνος Τσουκαλάς συναντήθηκαν σήμερα με τον ανάδοχο εργολάβο κ.Βασίλη Φούντζηλα.

Σύμφωνα με τη μελέτη, θα κατασκευαστούν ένας επιπλέον αγωγός που θα διοχετεύει τα όμβρια στην οδό Τσάρα, αλλά και δύο σχαρωτοί αύλακες κάθετα στις δύο πλευρές της οδού Καλυδώνος, ώστε να διοχετεύονται τα ύδατα από τη μία πλευρά στην οδό Τσάρα και από την άλλη στην οδό Μεναίχμου.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χρόνια πολλά Ελλάδα!

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΣΟΥ Καλημέρα από την πανέμορφη Ναύπακτο Χρόνια πολλά […]