Ξενία: Πολυχώρος ή ξενοδοχείο

Φυσικά και δεν είμαστε οι αρμόδιοι να απαντήσουμε στη “φλέγουσα” αυτή διάζευξη.

Επικροτούμε το “άνοιγμα” της συζήτησης για το Ξενία ανεξάρτητα αν έχει δρομολογηθεί η πορεία του, για το λόγο ότι σε κοινωνικό επίπεδο οι απόψεις διίστανται.

Βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και οι θιασώτες των δύο απόψεων οφείλουν να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους με σημείο αναφοράς την πιο συμφέρουσα για το δήμο προοπτική.

Οι πολίτες εφόσον ενημερωθούν διεξοδικά έχουν τη δυνατότητα στην κάλπη να αποφανθούν. Τονίζουμε ότι η δρομολογημένη λύση έχει την πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση και ανατρέπεται μόνον με μία άλλη νωπή εντολή.

Το Lepantoporto χαιρετίζει τη συζήτηση και τη ζύμωση σε κοινωνικό επίπεδο και ευελπιστεί να ανοίξουν και άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν το δήμο. Να ξεφύγουμε από τη μεταγραφολογία και τις κινήσεις εντυπωσιασμού που δημιουργούν αποστροφή σε μεγάλη μερίδα πολιτών.

Ένας δήμος 25.000 κατοίκων και ψάχνεις με το φανάρι του Διογένη κάποιον να μπορεί να αποτυπώσει ορθολογική άποψη για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, αναλωνόμαστε όλοι, διοικούντες, μέσα ενημέρωσης και πολίτες σε τετριμμένα πράγματα.

Δεν εκφράζεται όραμα για την πόλη, για το δήμο…

Το πρόβλημα τελικά της τοπικής κοινωνίας είναι καθαρά π ο λ ι τ ι σ μ ι κ ό !!!

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *