Οδηγίες προς τους δημότες:Τί κάνουμε όταν θέλουμε να πετάξουμε κλαδιά και αντικείμενα

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, όποιος πολίτης επιθυμεί να μεταφέρει κλαδιά ή αντικείμενα περιορισμένου όγκου πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έρχεται σε επικοινωνία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος στο τηλέφωνο 2364360406 ή να καλεί στη Γραμμή Δημότη 15199.

Επισημαίνεται ότι, ο δήμος ΔΕ ΔΥΝΑΤΑΙ και ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να περισυλλέγει και να μεταφέρει μπάζα και άλλα οικοδομικά υλικά ή μεγάλου όγκου αντικείμενα. Για το λόγο αυτό έχει διαμορφωθεί χώρος με ειδικούς κάδους στην περιοχή του Σκα, έναντι του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, όπου οι πολίτες θα πρέπει να φροντίζουν οι ίδιοι να τα μεταφέρουν στο σημείο, καθώς από εκεί οδηγούνται στην ανακύκλωση ή σε κομποστοποίηση.

Η απόθεση ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, επιφέρει ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.

Καλούμαστε όλοι να συνεργαζόμαστε, να διατηρούμε τον τόπο μας καθαρό και να σεβόμαστε τους κανόνες αποκομιδής απορριμμάτων. Αποθέτοντας κάθε μορφής αντικείμενα οπουδήποτε προσβάλλουμε τον τόπο, τον πολιτισμό μας και επιβαρύνουμε το περιβάλλον, στο οποίο εμείς οι ίδιοι διαβιούμε.

Η αναβάθμιση των γειτονιών και της καθημερινότητάς μας είναι και στο χέρι του καθενός από εμάς.

Ο δήμος είμαστε όλοι εμείς!

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ναύπακτος, 17 Μαρτίου 2023 Δελτίο Τύπου ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΜΕ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ Χτες […]