Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Οι αγάνες...του Πλατανίτη!

Ενημερώθηκε: Φεβ 19

Πρώτη του... Πλατανίτη σήμερα 19/2 για την δημοτική αρχή και το δημοτικό συμβούλιο.

Η δημοτική αρχή ολοκληρώνει ένα εξάμηνο παρουσίας και εννοείται ότι η περίοδος της προσαρμογής και της συγκατάβασης έχει λήξει.

Αρχίζει το ματς...

Πολλά θέματα ανοικτά και κυρίως σε "σκοτεινή" τροχιά.

Να τονίσουμε ότι ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή μέχρι τώρα δίνει επιλεκτική ενημέρωση με θεματικά δελτία τύπου και προτιμά τον χώρο του δημοτικού συμβουλίου για τα περαιτέρω.

Να μιλήσουμε καθαρά, μέχρι σήμερα δίνεται η εντύπωση σε επίπεδο επικοινωνίας και ενημέρωσης ότι μάλλον κυβερνά η μείζονα αντιπολίτευση.

Ας ξεκινήσουμε με την επιλογή του χώρου συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. Μετά τη σημερινή συνεδρίαση θα κριθεί εάν ο χώρος είναι κατάλληλος και αντάξιος των συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ναυπακτίας.

Στο θέμα της Ανάπλασης έχουν έρθει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν την επιλογή των υλικών και κυρίως η μη αντικατάσταση του παντορροικού αγωγού επί της Νότη Μπότσαρη.

Το θέμα είναι τεράστιο, πολύ σοβαρό και δεν αντιμετωπίζεται με εκατέρωθεν κατηγορίες για την παράλειψη. Το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να το αντιμετωπίσει με ρεαλιστικό τρόπο.

Στο θέμα του καταφυγίου και της αλλαγής του σε αγκυροβόλιο και σε άλλο χώρο, η δημοτική αρχή πρέπει να πείσει για τη ρεαλιστικότητα της επιλογής της.

Δεν είναι εύκολο, γιατί πέραν των προβλημάτων που χρήζουν επίλυσης και των στενών χρονικών ορίων που έχει στη διάθεσή της ενυπάρχει και η κοινωνική δυσπιστία.

Πόσα χρόνια ακούμε τα ίδια πράγματα; Γιατί η κοινωνία να πεισθεί "αμαχητί", που εξάλλου φαίνεται και αρκετά δύσκολο να επιτευχθεί;

Μπαίνουμε λοιπόν στον αστερισμό του "ενώπιος ενωπίω" με τα προβλήματα και όλοι οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Κρινόναστε όλοι, αλλά πιό πολύ αυτοί που έχουν την ε ξ ο υ σ ι ο δ ό τ η σ η!

217 προβολές
  • Facebook - White Circle