Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Ομοσπονδία: Απάντηση σε κριτική του Lepantoporto

Σε απάντηση άρθρου του site μας προ ολίγων ημερών, η Ομοσπονδία μας απέστειλε το παρακάτω Δελτίο τύπου.

Από δημοσιογραφική δεοντολογία το μεταφέρουμε αυτούσιο και άνευ σχολίου.


Ναύπακτος, 09/03/2020

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε κριτική του Lepanto porto.


Στης 05/03/2020 συνεδρίασε το Δ.Σ της Ομοσπονδίας. Ένα από τα θέματα που μας απασχόλησε ήταν η ‘‘επίθεση’’ και πρωτοφανής ‘‘άδικη κριτική’’ που μας ασκήθηκε από το site σας. Με ομόφωνη ΑΠΟΦΑΣΗ μας και προς αποκατάσταση της αλήθειας, έχουμε να απαντήσουμε στα γραφόμενά σας τα παρακάτω:

1) Η Ομοσπονδία μας δεν φοβάται τίποτα και από κανέναν ώστε να τον έχουμε σε ‘‘καραντίνα’’.

2) Δεν σας στείλαμε ποτέ δελτία τύπου, ούτε μέχρι τον Οκτώβριο που γράφετε ψευδώς γιατί απλά δε γνωρίζαμε την ύπαρξή σας για την οποία εσείς πρώτοι έπρεπε να μας ενημερώσετε και να επικοινωνήσετε μαζί μας, όπως έχουν κάνει όλα τα σοβαρά ΜΜΕ.

3) Τα δελτία τύπου ανακοινώνονται στα ΜΜΕ κατόπιν απόφασης του ΔΣ. Κανένα μέσο μέχρι σήμερα (και λογικό είναι) δεν λογόκρινε δελτία τύπου, που σκοπό έχουν την ενημέρωση των θέσεων και δράσεων μας και τίποτα περισσότερο.

4) Όσον αφορά την πρωτοφανή κριτική σας για τις θέσεις της Ομοσπονδίας και τις απόψεις μας για θέματα που μας αφορούν άμεσα και αποφασίζουν άλλοι για εμάς χωρίς εμάς, εκφράζουμε ειλικρινά την λύπη μας και την έκπληξή μας για της ‘‘Δημοκρατικές’’ απόψεις που εκφράζετε ως ΜΜΕ για την Ομοσπονδία.

Η Ομοσπονδία μας, εκφράζει το σύνολο των Επαγγελματιών της Ναυπακτίας και Δωρίδας. Αριθμεί 600 μέλη και πάντα επιθυμούμε τα ΜΜΕ να είναι σύμμαχοι στον αγώνα μας, γι αυτό αν επιθυμείτε να λαμβάνετε τις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας, παρακαλώ να μας στείλετε το mail σας και τηλέφωνο επικοινωνίας.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης Μπακατσιάς Βασίλειος

106 προβολές
  • Facebook - White Circle