Ο Γαλατάς σε μόνιμη …”Σταύρωση”!

Τα πάθη του Χριστού τελειώνουν σήμερα με την Ανάσταση αλλά τα πάθη της κοινότητας του Γαλατά παραμένουν και “τίς οίδε…” για πόσον καιρό ακόμα…

Ένας “μακρόσυρτος Γολγοθάς” υψώνεται πάνω από την κοινότητα του Γαλατά.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο που κατέρρευσαν οι γέφυρες του Ευήνου οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση αφού η επικοινωνία με τον έξω κόσμο θυμίζει “δυτική ‘οχθη του Ιορδάνη“.

Δεν αρκεί όμως μόνον αυτό, υπάρχει και το μόνιμο πρόβλημα με τα “άγρια” άλογα που κυκλοφορούν στην περιοχή και θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τη ζωή των κατοίκων.

Για πολλοστή φορά πριν δύο μέρες συνέβηκε τραγικό ατύχημα με αποτέλεσμα δύο νέοι άνθρωποι να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της περιοχής με τον ένα να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Κατά καιρούς ακούμε από τους ιθύνοντες της περιοχής ότι γίνονται ενέργειες για την επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος με τα “άγρια” άλογα αλλά το αποτέλεσμα μέχρι σήμερα είναι “μηδέν εις το πηλίκον

Κενό νόμου” και η γραφειοκρατία “σηκώνει τα χέρια ψηλά

Δεν πάει άλλο, πρόκειται για κίνδυνο που αφορά την ανθρώπινη ζωή.

Αλλαγή στη ρότα πλεύσης για την επίλυση του προβλήματος και ας αφήσουμε τη γραφειοκρατία να νομίζει ότι θα συνεχίσει να μας εμπαίζει και να αγνοεί την ανθρώπινη ζωή.

Εδώ και τώρα λύση δυναμική.

Στο “κενό νόμου” απαντάμε με το “παίρνουμε το δίκιο στα χέρια μας“, αφορά τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ναύπακτος, 17 Μαρτίου 2023 Δελτίο Τύπου ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΜΕ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ Χτες […]