Ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας υποδέχθηκε στη Ναύπακτο το νέο Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Αθήνα GeorgeTsunis

Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Γκίζας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022, τον νέο Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα κ. George James Tsunis που έλκει την καταγωγή του από τον Πλάτανο Ναυπακτίας.

Κατά την προσφώνησή του ο κ.Γκίζας καλωσόρισε τον κ. Tsunis δίνοντας έμφαση στον ιδιαίτερο συμβολισμό της επίσκεψής του, καθώς επέλεξε να πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι ως Πρέσβης στη Ναυπακτία.

Στην αντιφώνησή του ο κ.Tsunis αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς με τον τόπο καταγωγής του, αλλά και στις ελληνικές αξίες που κουβαλά ο ίδιος από τα παιδικά του χρόνια.

Μετά την ανταλλαγή δώρων μεταξύ του κ. Δημάρχου και κ. Πρέσβη, πραγματοποιήθηκε συζήτηση παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβούλιου.

Κατά τη διάρκεια αυτής ετέθησαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα που άπτονται των αναπτυξιακών και επενδυτικών δυνατοτήτων της περιοχής.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *