Αναζήτηση

Ο Λουκόπουλος, το γκάλοπ και η πολιτική σύγχυση...

Βρισκόμαστε ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές και το επίκεντρο του ενδιαφέροντος εστιάζεται στο στήσιμο του εκλογικού σκηνικού.

Με δεδομένες τις δύο υποψηφιότητες, του δημάρχου Βασίλη Γκίζα και του Ανδρέα Κωνσταντόπουλου, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην απάντηση του ερωτήματος εάν θα υπάρξουν επιπλέον υποψηφιότητες, πόσες και ποιες.

Το Lepantoporto συνομιλεί με ολόκληρο σχεδόν το φάσμα του αυτοδιοικητικού τόξου και θα προσπαθήσει να αποτυπώσει τις εξελίξεις στη συγκυρία που διανύουμε.


Το κλειδί των εξελίξεων βρίσκεται στην απόφαση του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτη Λουκόπουλου εάν θα ηγηθεί σχήματος να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο ή όχι.

Ο κύριος Λουκόπουλος παραμένει ενεργός στην πολιτική δράση αλλά δεν αποσαφηνίζει τις προθέσεις του. Οι πληροφορίες που διαχέονται από το περιβάλλον του είναι αντιφατικές και δημιουργούν την αίσθηση της παραπληροφόρησης.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες λένε εδώ και καιρό ότι επίκειται η διενέργεια κάποιου γκάλοπ που θα μετρήσει την αποδοχή του Λουκόπουλου στο εκλογικό σώμα, αλλά συνέχεια αναβάλλεται και δε γνωρίζουμε μέχρι πότε. Σε κάθε περίπτωση αυτού του τύπου η έρευνα έχει αξία μόνον όταν ανακοινωθούν επίσημα τα αποτελέσματά της και όχι με αμφίσημες διαρροές.


Θεωρείται δεδομένο ότι σε περίπτωση υποψηφιότητας του κ. Λουκόπουλου η παράταξη του κ. Μπουλέ θα κινηθεί στην κατεύθυνση αυτοτελούς παρουσίας με συνεργασίες φυσικά και επομένως θα έχουμε τέσσερις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν τη δημοτική αρχή. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η κωλυσιεργία στη λήψη αποφάσεων που παρατηρείται στην παράταξη Λουκόπουλου επιταχύνουν τις εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

198 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων