Ο Ύπατος Κυβερνήτης της AHEPA στη Ναύπακτο

Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από τον Ύπατο Κυβερνήτη της AHEPA κ. Jimmy Kokotas στη Ναύπακτο, με τη συνοδεία του Κυβερνήτη Ελλάδος, κ. Κώστα Βαρσάμη και του Ύπατου Κυβερνήτη Ευρώπης κ. Μητρόπουλο Ιωάννη.

Ο κ. Κόκκοτας που έλκει την καταγωγή του από την περιοχή, συναντήθηκε με το Δ.Σ και μέλη του tμήματος “AHEPA Lepanto 1571” και ενημερώθηκε για το σχεδιασμό της δράσης τους το έτος που διανύουμε. Εν συνεχεία από κοινού επισκέφθηκαν το σεβασμιώτατο μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν και εκτέθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό καθώς και του πολύτιμου ρόλου της εκκλησίας διαχρονικά. Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενημερώθηκε για τη δράση της AHEPA παγκοσμίως αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια. Τέλος συμφωνήθηκε η συνάντηση να επαναληφθεί.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *