Πάτρα: Οι τρεις κλήσεις του Ανθρωποκτονιών πριν τις συλλήψεις
Ολοκληρώνεται ώρα με την ώρα η υπόθεση για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Μία ανάσα πριν το τέλος βρίσκεται η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, δεδομένου ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει φτάσει σε συμπέρασμα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες «δένει» με ακλόνητα στοιχεία.
Το τραγικό είναι ότι όσο περνάει ο καιρός, οι αποκαλύψεις σχετικά με την μητέρα -κυρίως- των παιδιών πολλαπλασιάζονται δημιουργώντας οργή στην κοινή γνώμη που παρακολουθεί για σχεδόν μήνες την υπόθεση. Τα σχόλια στο twitter με το hashtag «patra» είναι ενδεικτικά της ανυπομονησίας του κόσμου να μάθει επιτέλους τι έχει συμβεί και πέθαναν το ένα μετά το άλλο τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα.
Πρώτα οι καταθέσεις των… τριών και έπειτα τα εντάλματα
Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για τρία άτομα τα οποία έχουν μπει στο «στόχαστρο» των ερευνών τα οποία θα κληθούν να καταθέσουν και να απαντήσουν στα ερωτήματα των ανθρώπων που εκτελούν την έρευνα. Οι συλλήψεις -αν και εφόσον- θα προκύψουν μετά τις καταθέσεις. Την πληροφορία αυτή είχε δώσει πριν μερικές ημέρες και ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος είχε αναφερθεί στη θεία των παιδιών.