Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Πακιστάν: Συντριβή αεροσκάφους με 107 επιβαίνοντες

Ένα αεροσκάφος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών με 107 επιβαίνοντες συνετρίβη κοντά σε κατοικημένη περιοχή του Καράτσι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας. «Το αεροπλάνο συνετρίβη στο Καράτσι. Προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό των επιβατών, αλλά αρχικά είναι 99

επιβάτες και οκτώ μέλη του πληρώματος», δήλωσε συγκεκριμένα ο Abdul Sattar Khokhar, εκπρόσωπος της εταιρείας.. Το αεροσκάφος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτελούσε διαδρομή από τη Λαχόρη προς το Καράτσι και συνετρίβη λίγο πριν φτάσει στον προορισμό του, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ΜΜΕ της ασιατικής χώρας. ​Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο, σε πυκνοκατοικημένη περιοχη, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται, ενώ μαύρος καπνός φαίνεται να βγαίνει από το σημείο της συντριβής.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνετρίβη το αεροσκάφος, ενώ επί τόπο έχουν σπεύσει δεκάδες ασθενοφόρα, συνεργεία διάσωσης και οχήματα της πυροσβεστικής, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που έχει ξεσπάσει και εν συνεχεία θα ξεκινήσουν οι έρευνες για τυχόν επιζώντες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνώστα, το αεροσκάφος χάθηκε ένα λεπτό πριν την προσγείωσή του.

24 προβολές0 σχόλια