Αναζήτηση

Παραπολιτικοί παλμοί...

Ο απόηχος...

Η φωτογραφία δεξιά πριν τρεις μήνες κατακαλόκαιρο εξέπεμπε το μήνυμα "Πάμε όλοι μαζί".

Η φωτογραφία αριστερά ο Τάκης Λουκόπουλος με τη χθεσινή του δήλωση ότι είναι υποψήφιος δήμαρχος εκπέμπει το μήνυμα "Όστις θέλει οπίσω μου ελθείν".

Πρόκειται για σοβαρή πολιτική εξέλιξη που τα αποτελέσματα θα φανούν αργότερα.

Προς στιγμήν και "εν θερμώ" το Lepantoporto καταγράφει τις πρώτες αντιδράσεις και προβαίνει στις πρώτες εκτιμήσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που κατόρθωσε να συλλέξει συνομιλώντας με πολλούς "παίκτες" που εμπλέκονται στην εκλογική διαδικασία.


Κατ' αρχήν η Απόφαση Λουκόπουλου να είναι υποψήφιος δήμαρχος φαίνεται να λήφθηκε ως αποτέλεσμα των θετικών ευρημάτων της δημοσκόπησης που διενήργησε.

Αναμένουμε την επίσημη δημοσιοποίηση των ευρημάτων της δημοσκόπησης.


Όσον αφορά τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης και πώς τοποθετούνται μετά την υποψηφιότητα Λουκόπουλου οι εκτιμήσεις του Lepantoporto είναι:

Η παράταξη Μπουλέ κινείται σε μια πορεία επιδιώκοντας την αυτόνομη κάθοδο ή τη σύγκλιση με άλλους σχηματισμούς, πλην Γκίζα και Λουκόπουλου.

Η παράταξη Κοτσανά βλέπει με θετικό μάτι την υποψηφιότητα Λουκόπουλου αλλά εκτιμά ότι υπάρχει περίσσεια χρόνου προκειμένου να λάβει τις αποφάσεις της.

Η παράταξη Γούλα επεξεργάζεται όλα τα δεδομένα του εκλογικού σκηνικού και θα αποφασίσει εν ευθέτω χρόνω.

Η παράταξη Νταουσάνη προβλέπεται να συνεργαστεί με τον Τάκη Λουκόπουλο.


Συμπερασματικά, η υποψηφιότητα Λουκόπουλου "τάραξε τα νερά" αλλά δεν προκάλεσε κάποιο "ιδιαίτερο ταρακούνημα" στο κτίσιμο του εκλογικού σκηνικού.

277 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων