Αναζήτηση

Παραπολιτικοί παλμοί...

Διανύουμε το προεκλογικό έτος των δημοτικών εκλογών και το πολιτικό εκκρεμές κινείται πέριξ του στησίματος του εκλογικού σκηνικού.

Αυτή τη στιγμή το σκηνικό αποτελείται από τέσσερις πόλους και έχει μορφή ορθογωνίου. Η προσπάθεια να εξελιχθεί σε τετράγωνο δύσκολα θα ευοδωθεί και την κατάλληλη στιγμή ίσως να μετασχηματισθεί σε τρίγωνο με τεράστιες πιθανότητες να γίνει ισόπλευρο.

Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα κριθεί στον επαναληπτικό αγώνα ένας εναντίον ενός και στην περίπτωση του ισόπλευρου τριγώνου προβλέπεται μάχη σώμα με σώμα στην πρώτη αναμέτρηση.

Ας τα απλοποιήσουμε λίγο τα πράγματα.

Μέχρι το καλοκαίρι είχαμε την παντοκρατορία Γκίζα και την κίνηση παρατάξεων της αντιπολίτευσης για κοινή κάθοδο.


Ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος διέγνωσε έγκαιρα ότι η κίνηση αυτή της αντιπολίτευσης δεν θα ευοδωθεί και μπήκε στον εκλογικό στίβο. Η εξέλιξη τον δικαίωσε αφού ο Παναγιώτης Λουκόπουλος προ ημερών εξήγγειλε την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής της παράταξής του και μέχρι στιγμής δεν καταγράφονται δεδομένα που τεκμηριώνουν κάποια διασταλτική επίδραση επί του πεδίου.


Ακολούθησε η υποψηφιότητα της παράταξης Μπουλέ που "κλείδωσε" προς τα πάνω τις υποψηφιότητες. Αυτή η κίνηση της αυτόνομης καθόδου αλλά και η συνέχιση της προσπάθειας προγραμματικής σύγκλισης με άλλες παρατάξεις δημιουργεί μία "αναστάτωση" στα επιτελεία των υποψηφίων, αλλά πολύ περισσότερο σε αυτούς που ψάχνουν "απάγκιο" με προοπτική.


Θα έλεγα ότι πρόκειται για άσκηση δύσκολη για αρχάριους και μέτριους παρά μόνο κατάλληλη για π ρ ο χ ω ρ η μ έ ν ο υς !

278 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων