Αναζήτηση

Παραπολιτικοί παλμοί...

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ: Στην παρούσα φάση και αφού συνεκτιμήθηκαν όλα τα δεδομένα, η παράταξή μας αποφάσισε ότι θα λάβει μέρος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 για το Δήμο Ναυπακτίας, με επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο, τον έως τώρα αρχηγό της Τάκη Λουκόπουλο.


ΑΔΚΝ: Η ΑΔΚΝ με βάση την απόφαση της συνδιάσκεψης που πραγματοποίησε στις 23/5/22 θα πάρει όλα τα μέτρα που απαιτούνται και θα είναι παρούσα στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Σταχυολογήσαμε μία παράγραφο από κάθε ανακοίνωση υποψηφιότητας των παρατάξεων Λουκόπουλου και Μπουλέ.

Κατ' αρχή μία αναδρομή στα αποτελέσματα του 2019 για τις παρατάξεις Γκίζα, Λουκόπουλου και Μπουλέ την πρώτη Κυριακή.

Γκιζας 23,52%

Λουκόπουλος21,90%

Μπουλές 18,28%


Ο Γκίζας σήμερα έχει ενσωματώσει τους εκλεγμένους συμβούλους της ΑΔΚΝ και την παράταξη του Κων/νου Τσουκαλά και εκπέμπει δυναμική συμμετοχής τουλάχιστον στο δεύτερο γύρο.

Ο Λουκόπουλος εκφράζει τη δυναμική του παραπάνω ποσοστού (21,90%).

Ο Μπουλές εκφράζει δυναμική μικρότερη του παραπάνω ποσοστού (18,28%) μετά την αποχώρηση των εκλεγμένων συμβούλων του.

Εκτιμάται ότι εάν δεν υπάρξουν προσχωρήσεις άλλων παρατάξεων είναι πολύ δύσκολο να "επιβιώσουν" εκλογικά Λουκόπουλος και Μπουλές.


Η ειδοποιός διαφορά βέβαια που προκύπτει από τις ανακοινώσεις των Λουκόπουλου και Μπουλέ είναι ότι η παράταξη Λουκόπουλου καθορίζει το Λουκόπουλο αρχηγό και με αυτό το δεδομένο επιζητά συνεργασίες, ενώ η παράταξη Μπουλέ αφήνει όλα ανοιχτά και επιδιώκει κατ' αρχήν προγραμματικές συγκλίσεις.


Εάν θεωρήσουμε ως δεδομένη και την υποψηφιότητα Ανδρέα Κωνσταντόπουλου οι παρατάξεις "πολύφερνες νύφες" που έλαβαν μέρος στις εκλογές του 2019 είναι:

Κοτσανάς 10,20%

Γούλας 5,76%

Νταουσάνης 1,94%

259 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων