Παραπολιτικοί παλμοί…

Η μετάθεση των εθνικών εκλογών για αργότερα δημιουργεί παρενέργειες στο σχεδιασμό που αφορά το στήσιμο του εκλογικού σκηνικού των δημοτικών εκλογών του δήμου Ναυπακτίας.

Συγκεκριμένα όσον αφορά την παράταξη ΑΔΚΝ του Γιάννη Μπουλέ που έχει δηλώσει ότι θα συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία και έχει προσδιορίσει τη λήψη των οριστικών αποφάσεων μετά τις εθνικές εκλογές θα πρέπει οι αποφάσεις να ληφθούν άμεσα αφού η μετατόπιση των εθνικών εκλογών δεν αφήνει χρονικά περιθώρια.

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια ορθολογική σειρά.

Με δεδομένες τις υποψηφιότητες των Γκίζα, Λουκόπουλου και Κωνσταντόπουλου η παράταξη Μπουλέ έχει τις εξής δυνατότητες:

-Να συμμαχήσει με κάποιον από τους τρεις

-Να συμμετάσχει αυτοτελώς

-Να αποσυρθεί από την κούρσα των εκλογών

 

Οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις του Lepantoporto είναι ότι όλα είναι ανοικτά και οποιαδήποτε απόφαση έχει τις δυσκολίες της.

Αδιέξοδα όμως στην πολιτική δεν υπάρχουν και στην προκειμένη περίπτωση αναγκαστικά θα ληφθεί κάποια απόφαση.

Εκτιμάται ότι εντός των ημερών θα δοθεί οριστική λύση και οι όποιες αποφάσεις θα δώσουν τέλος στην εκκρεμότητα που αιωρείται.

 

Σε κάθε περίπτωση εκτιμάται ότι ο προσανατολισμός της ΑΔΚΝ θα επηρεάσει τα υφιστάμενα δεδομένα δυναμικής των υποψηφίων, πλην του γεγονότος ότι η διεκδίκηση της δημαρχίας ανήκει στο δίπολο Γκίζα-Λουκόπουλου.

Σίγουρα όμως η επιλογή της ΑΔΚΝ θα λύσει το γρίφο της μιας ή δύο Κυριακών.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *