Παραπολιτικοί παλμοί…

Είναι αρκετός ο πολιτικός χρόνος για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου;

Αν λάβουμε υπόψη ότι οι εθνικές εκλογές θα “καταναλώσουν” τουλάχιστον ένα δίμηνο, συν τα μπάνια του λαού, δε μένει και πολύς χρόνος μέχρι την 31η Αυγούστου που είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των ψηφοδελτίων.

Σχετικά με το εκλογικό σκηνικό του δήμου Ναυπακτίας το ενδιαφέρον εστιάζεται στα ψηφοδέλτια των Κωνσταντόπουλου και Μπουλέ και γενικότερα πόσα ψηφοδέλτια τελικά υπάρχει η δυνατότητα να καταρτιστούν.

Η κατάρτιση πλήρους ψηφοδελτίου αποτελεί “βραχνά” για όλες τις παρατάξεις τη στιγμή που χρειάζονται πάνω από 300 άτομα. Οι δυσκολίες εντοπίζονται κυρίως στις μικρές κοινότητες. Ο νόμος πάντως δίνει τη δυνατότητα πληρότητας ψηφοδελτίου με την παρουσία στο 60% των κοινοτήτων.

Όσον αφορά την κινητικότητα των παρατάξεων:

Γκίζας και Λουκόπουλος φαίνεται να κυριαρχούν και δεν αμφισβητείται ότι αυτοί θα διεκδικήσουν το δημαρχιακό θώκο.

Ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος αναμένεται να δημοσιοποιήσει  μέχρι το Πάσχα μια ακόμα λίστα υποστηρικτών του.

Ο Γιάννης Μπουλές έχει προγραμματίσει για τις τελικές του αποφάσεις την επομένη των εθνικών εκλογών αλλά υπάρχουν έντονες φωνές στην παράταξή του που πιέζουν να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις μέχρι το Πάσχα.

Σε κάθε περίπτωση οι πολιτικοί αναλυτές συνολικά αποκλείουν την ύπαρξη και των τεσσάρων παραπάνω υποψηφιοτήτων και κάποιοι ισχυρίζονται ότι τελικά θα παραμείνουν στον εκλογικό στίβο Γκίζας και Λουκόπουλος.

Ίδωμεν!!!

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *