Αναζήτηση

Παραπολιτικοί παλμοί...

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου, παζάρια, η Ναύπακτος βούλιαξε από κόσμο, το γεγονός όμως που απασχόλησε τα παραπολιτικά στέκια είναι το "βίντεο της ντροπής" που διαδραματίστηκε στην εξέδρα των επισήμων την ημέρα της Εθνικής εορτής.

Το θέμα πήρε πανελλήνια διάσταση με πολλά ηλεκτρονικά μέσα να αναπαράγουν το συμβάν.

Όσον αφορά τα παραπολιτικά στέκια της πόλης οι συζητήσεις υπήρξαν εξαντλητικές και οι χαρακτηρισμοί για κάποιους από τους πρωταγωνιστές μειωτικοί και σε μεγάλο βαθμό προσβλητικοί για το θεσμό που εκπροσωπούν.


Το Lepantoporto αρνείται να αποτυπώσει αυτές τις απόψεις, βρίσκονται εκτός των ορίων του γραπτού λόγου.

Μεταφέρει όμως μία είδηση που προέρχεται από το περιβάλλον Παπαθανάση η οποία αναφέρει ότι ο Θανάσης Παπαθανάσης βρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων μετά από συνεννόηση και σύμφωνη γνώμη του αντιδημάρχου κ. Τσουκαλά.


Απευθυνθήκαμε σε πολιτικούς παράγοντες και πολιτικούς αναλυτές της πόλης και θέσαμε το εξής ερώτημα:

"Εκτιμάτε ότι αυτό που συνέβη στην εξέδρα των επισήμων την 28η Οκτωβρίου αφήνει κάποιο αποτύπωμα με πολιτικό μετρήσιμο μέγεθος που θα επηρεάσει τις πολιτικές εξελίξεις ή θα ξεχαστεί σε πέντε ημέρες όπως συμβαίνει σε παρόμοια γεγονότα";


Οι απαντήσεις όλες εκτίμησαν ότι το γεγονός αυτό αφήνει ανεξίτηλο αποτύπωμα και θα επηρεάσει οπωσδήποτε τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Έμπειρος πολιτικός αναλυτής με παραστατικό τρόπο περιέγραψε ότι ο Γκίζας από σήμερα κινείται σε μία κατηφόρα με σπασμένα τα φρένα...

425 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων