Παραπολιτικοί παλμοί…

Δυο βδομάδες πριν τις Εθνικές εκλογές, το κλίμα είναι “χαλαρό” και σε τοπικό επίπεδο μάλλον το ενδιαφέρον εστιάζεται περισσότερο στα δημοτικά παρά στα πανελλήνια. Τα παραπολιτικά στέκια της πόλης απασχολούν τα σχήματα που θα διαμορφωθούν, τα πρόσωπα που τα πλαισιώνουν και δυστυχώς καθόλου οι πολιτικές που θα εφαρμοστούν για την επίλυση των προβλημάτων και η κατεύθυνση που θα οδηγηθεί ο δήμος.

Καταγράφοντας τη “φωτογραφία της στιγμής” έχουμε στο κάδρο τους δύο μονομάχους Γκίζα και Λουκόπουλο και επιπλέον τους Κωνσταντόπουλο και ΚΚΕ. Το κάδρο δείχνει να είναι πλήρες και δεν αναμένεται κάτι άλλο.

Ας δούμε σε επίπεδο δυναμικής πώς έχουν τα πράγματα.

Με αναφορά τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές όπου συμμετείχαν 8 σχήματα η κατάσταση τώρα είναι διαφορετική, είμαστε στο ήμισυ.

Οι παρατάξεις των Κοτσανά, Γούλα και Νταουσάνη προσχώρησαν στο άρμα Λουκόπουλου ενώ ο Τσουκαλάς προσχώρησε στο Γκίζα. Λέμε ο Τσουκαλάς και όχι η παράταξη Τσουκαλά γιατί απλά δεν υπάρχει. Εκτός των Τραχίλη και Ζορμπά που ένεκα έμμισθης θέσης παραμένουν, τα άλλα στελέχη έχουν σχεδόν όλα διαφοροποιηθεί και όσα θα ενεργοποιηθούν θα το κάνουν με άλλα σχήματα. Αυτό αποτελεί “απορίας άξιον” και δείχνει την πολιτική ανικανότητα του κυρίου Τσουκαλά να κρατήσει έστω και κάποιους, να μη φαίνεται τέλος πάντων ότι έπεσε “περονόσπορος“…

Το μεγάλο αίνιγμα συνεχίζει να αποτελεί η παράταξη Μπουλέ, αυτή που έχει μείνει μετά την προσχώρηση στο Γκίζα των Κοτρώνη, Τσέλιου, Καραδήμα και Μουχτούρη. Ο Γιάννης Μπουλές έχει ενημερώσει ότι αμέσως μετά τις Εθνικές εκλογές θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις για συνεργασίες ή οτιδήποτε άλλο.

Μπήκαμε στην τελική ευθεία.

Κοντός ψαλμός αλληλούια!

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *