Αναζήτηση

Παραπολιτικοί παλμοί...

Τα παζάρια τελείωσαν, τα μάζεψαν, ο Οκτώβρης μας άφησε, ήταν ένας μήνας με μεγάλη επισκεψιμότητα για τη Ναύπακτο, πρωτοφανή.

Θα περίμενε κάποιος διθυραμβικές ανακοινώσεις από τη δημοτική αρχή για την εξωστρέφεια που έχει επιτύχει με τόσο κόπο, αλλά φεύ!

Περίεργη σιωπή...

Ανεξήγητο...

Είναι γεγονός ότι ο Οκτώβρης ήταν μήνας με θετικό πρόσημο όσον αφορά την οικονομία της πόλης.

Η επισκεψιμότητα κτύπησε κόκκινο, χαρακτηριστικά την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου αυτό που είδαμε δεν το είχαμε ξαναδεί, μια λαοθάλασσα σε κάθε γωνιά της πόλης.


Το πολιτικό ισοζύγιο θα μπορούσε να έχει μετατοπιστεί προς το θετικό άξονα όσον αφορά τις εντυπώσεις και την αποδοχή της δημοτικής αρχής, αλλά ο δήμαρχος ίσως έχει άλλα κατά νου ή η υπερβατική σιγουριά του τον οδηγούν σε λάθη.

Και μεις λέμε ότι τα λάθη στην πολιτική πληρώνονται!


Το γεγονός που δεν επέτρεψε στη δημοτική αρχή να κεφαλαιοποιήσει αυτό που δικαιούται είναι η εικόνα της εξέδρας των επισήμων στην Εθνική επέτειο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον κατ' αποκλειστικότητα.

Συγκεκριμένα:

η ατυχής δημόσια αντίδραση του δημάρχου απέναντι στον Παπαθανάση, και

η παραχώρηση στο Μητροπολίτη της κεντρικής θέσης της εξέδρας που ανήκει στο δήμαρχο.


Το Lepantoporto πιστώνει το θετικό ισοζύγιο για την οικονομία που επετεύχθη τον Οκτώβριο στη δημοτική αρχή, αλλά ζητάμε από το δήμαρχο να τοποθετηθεί για το θέμα της εξέδρας σε όσα αναφέρουμε παραπάνω.

124 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων