Αναζήτηση

Παραπολιτικοί παλμοί...

Εβδομάδα έντονης προεκλογικής κινητικότητας αρχίζει από αύριο.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι έξι υποψήφιοι δήμαρχοι στις προηγούμενες εκλογές που δεν πέτυχαν το στόχο τους.

Να δούμε στην εκκίνηση για το στήσιμο του εκλογικού σκηνικού πώς παρατάσσονται.

Ο Παναγιώτης Λουκόπουλος αναμένεται εντός της εβδομάδας να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του. Φαίνεται ότι η Απόφαση είναι ειλημμένη μετά και τη δημοσκόπηση που διενήργησε προκειμένου να καταγραφεί η δυναμική η προσωπική του και της παράταξής του.

Πληροφορίες μάλιστα από το στενό του περιβάλλον αναφέρουν ότι θα δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.


Ο Γιάννης Μπουλές και η παράταξή του δεν συμπαρατάσσονται με το δήμαρχο Βασίλη Γκίζα, ούτε με τον Παναγιώτη Λουκόπουλο.

Έχει διαμηνύσει ότι η παράταξή του θα κινηθεί στη ρότα της αυτόνομης καθόδου, αφήνοντας όμως ανοιχτή την προοπτική προγραμματικών συνεργασιών για κοινή κάθοδο με άλλες παρατάξεις ή κινήσεις.


Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς είναι ο μόνος και η παράταξή του που συνεχίζουν τη συνεργασία με το δήμαρχο Βασίλη Γκίζα. Αν και οι τελευταίες του δηλώσεις δείχνουν ότι θα αποφασίσει το τί μέλλει γενέσθαι στο τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής είναι βέβαιον ότι θα τεθεί υπό το δήμαρχο.


Ο Ανδρέας Κοτσανάς ο "αινιγματικός", κανείς δεν τον θέλει και όλοι τον θέλουν, με κανέναν δεν πάει και με όλους πάει, άγνωστο στο τέλος τί θα πράξει.

Κάποιοι εκτιμούν ότι όπου πάει θα δώσει "αβάνς" ή θα "γείρει την πλάστιγγα" και κάποιοι άλλοι ότι προσθέτει τόση "εντροπία" στο σύστημα που τελικά καθίσταται "βαρίδι".


Ο Γιώργος Γούλας σκεπτικός, αυτός και η παράταξή του είναι υπέρ των συνεργασιών, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, "ζυγίζει" όλες τις παραμέτρους.

Γνωρίζει την τοπική αυτοδιοικητική ανθρωπογεωγραφία και όχι μόνον και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι αποφάσεις του θα παρθούν την κατάλληλη στιγμή.


Ο Γιάννης Νταουσάνης φαίνεται να οδηγείται σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Λουκόπουλο.

246 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων