Αναζήτηση

Παραπολιτικοί παλμοί...

Ο Τάκης Λουκόπουλος ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του να διεκδικήσει και πάλι το αξίωμα του δημάρχου του δήμου Ναυπακτίας.

Ο Τάκης Λουκόπουλος διετέλεσε δήμαρχος την πενταετία 2014-2019.

Την πρώτη Κυριακή των εκλογών του 2014 είχε λάβει το 34,25% του εκλογικού σώματος και κατετάγη πρώτος και τη δεύτερη Κυριακή κέρδισε τις εκλογές με 59,78% και εξελέγη δήμαρχος.


Στις εκλογές του 2019 την πρώτη Κυριακή έλαβε το 21,90% του εκλογικού σώματος και κατετάγη δεύτερος και τη δεύτερη Κυριακή έλαβε το 48,06% και έχασε τις εκλογές.


Τονίζουμε ότι από το 1998 που άρχισε να λειτουργεί ο Καποδιστριακός και από το 2010 ο Καλλικρατικός δήμος κανείς πρώην δήμαρχος δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί.

Το ίδιο ισχύει και με τους εν ενεργεία δημάρχους, δεν μπόρεσε κανείς να επανεκλεγεί.

Με απλά λόγια Γκίζας και Λουκόπουλος, εάν κάποιος επανεκλεγεί στις επόμενες εκλογές θα έχει ανατρέψει κάτι που λειτουργεί ως νομοτέλεια στο δήμο Ναυπακτίας.


Κατά τα άλλα είναι γεγονός ότι η επίσημη υποψηφιότητα του Τάκη Λουκόπουλου επιταχύνει τις εξελίξεις για το οριστικό στήσιμο του εκλογικού σκηνικού με μόνο εμπόδιο την ημερομηνία διεξαγωγής των Εθνικών εκλογών που σίγουρα επηρεάζει τις εξελίξεις.


Σε κάθε περίπτωση πάντως προβλέπεται έντονη κινητικότητα και η εκτίμηση του Lepantoporto είναι ότι η εικόνα του "σήμερα" δεν εγγυάται ότι θα είναι ίδια και "αύριο"

Τα π ά ν τ α ρ ε ι ...

167 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων