Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού του έλους στη θέση «Παραθάλασσο» Μοναστηρακίου του Δήμου Δωρίδος

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Δήμος Δωρίδος, στο πλαίσιο συμμετοχής του στο «Σύμφωνο Δημάρχων» για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών, οργανώνει περιβαλλοντική δράση καθαρισμού του έλους στη θέση «Παραθάλασσο» Μοναστηρακίου του Δήμου Δωρίδος, στις 18 Μαΐου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00.

Η δράση αποτελεί πρωτοβουλία της Δ/νσης Κυκλικής Οικονομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Δωρίδος, σε συνεργασία με τον Όμιλο εταιρειών «AvramarAE» ο οποίος,στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, θα συμμετέχει με τη διάθεση προσωπικού και εξειδικευμένων δυτών.

Για την καλύτερη δυνατή επιτυχία της δράσης, απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής προς όλους, φορείς, σχολεία, συλλόγους και κατοίκους της περιοχής μας, που ενδιαφέρονται και επιθυμούν να δώσουν το παρών σε μία σημαντική περιβαλλοντική πρωτοβουλία.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:

Ø 2634350019 & 6930079985 (Ανδρέας Γκανιάτσος – Προϊστάμενος Τμήματος Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού)

Ø 2634350031 (Θεόδωρος Αργυρόπουλος –Διευθυντής Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος).

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Ν. Καπεντζώνης

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *