Προαστιακός: Στραβωμένες ράγες στο δρομολόγιο Πάτρα – Ρίο – Εκκενώθηκε τρένο

Νέο απρόοπτο περιστατικό σημειώθηκε στον Προαστιακό, όπου σύμφωνα με επιβάτες, μηχανοδηγός του Προαστιακού, σταμάτησε το δρομολόγιο Πάτρα – Ρίο και κατέβασε τους επιβάτες, καθώς όπως ενημέρωσε, οι ράγες του τρένου ήταν στραβές και υπήρχε κίνδυνος.
Το τρένο εκκενώθηκε και από τη 1.00 το μεσημέρι, η βλάβη αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 4.00. Συγκεκριμένα, σε ζωντανή μετάδοση του MEGA, οι επιβάτες προχώρησαν σε καταγγελία για τις ράγες που είχαν ανοίξει, αφού είδαν με τα μάτια τους να λείπουν βίδες!
Σύμφωνα με φοιτητή που ήταν επιβάτης στο τρένο, ο κόσμος έφυγε από το Πανεπιστήμιο Πατρών με τα λεωφορεία της Hellenic Train, τα οποία τους μετέφεραν στον σταθμό Καστελόκαμπο ώστε να πάρουν τον Προαστιακό με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Άλλη επιβάτιδα του Προαστιακού, ανέφερε πως μετά από συνομιλία που είχε με τον μηχανοδηγό έμαθε πως οι ράγες είχαν «σπάσει». «Μου είπε ο ίδιος ο μηχανοδηγός ότι υπήρχε σπάσιμο, ράγισμα στη γραμμή και ήθελε να κουκουλώσουμε το θεματάκι», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του MEGA.
