Προεκλογικό σποτ δείχνει… ζώα να μπαίνουν στη Βουλή

Tο φιλμάκι, που κρατάει μισό λεπτό, περιλαμβάνει εικόνες από ζώα στο περιβάλλον τους: ένας πελεκάνος καθαρίζει το φτέρωμά του στην όχθη μιας λίμνης, μια ράθυμη γάτα παρακολουθεί μια κουβαρίστρα να κυλάει στο πάτωμα, ένας λύκος τραγουδάει στο φεγγάρι.

Στη συνέχεια, το πλάνο δείχνει την ελληνική Βουλή. Έξαφνα, μια αγελαδίτσα δίνει το σύνθημα και από ένα αλσύλλιο ξεπροβάλλουν μια σειρά από ζώα (ένα ελάφι, ένας ερωδιός, μία γάτα, μια αρκούδα) που εισέρχονται, καμαρωτά καμαρωτά, στον “ναό της Δημοκρατίας” μας!

Ενώ η κάμερα αφήνει τα επίγεια και ίπταται… στα ουράνια, ακούγεται το σύνθημα του κόμματος της Πολιτικής Φιλοζωίας: “αυτή τη φορά, ψηφίζω για τα ζώα!” και η παράσταση κλείνει με την εμφάνιση του εμβλήματος του ΠΡΑΣΙΝΟ&ΜΩΒ, της συμμαχίας στην οποία ανήκει το ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα.

«Να εκπροσωπηθούν και τα ζώα στη Βουλή, λοιπόν. Δεν είναι και η πιο παλαβή ιδέα που έχουμε ακούσει!», σημειώνει η ανακοίνωση.

Η παραγωγή της ταινίας ανήκει στην woodgear animation και η εκφώνηση στη δημοσιογράφο και εκφωνήτρια και γνωστή φιλόζωη, Λυδία-Ντενίζ Ψιλοβίκου-Κέιβ, που είναι επίσης η αναπληρωτής επικεφαλής του ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *