Αναζήτηση

Προς τον κύριο Μπουλέ

Το Lepantoporto βρέθηκε χθες βράδυ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για λίγο, χρειάζονται αντοχές να παραμείνει κάποιος για πολύ αφού ο απερίγραπτος πρόεδρός του το έχει καταντήσει καφενείο, όποιος θέλει παίρνει το λόγο, λέει ό,τι θέλει, δεν υπάρχουν κανόνες στη συζήτηση, γενικά μία οχλαγωγία τύπου καφενείου.

Επιπλέον πέραν εμού δεν υπήρχε κάποιος άλλος πολίτης, τέτοια απαξίωση δε θυμάμαι να έχει συμβεί στο παρελθόν.

Κύριε Μπουλέ παίρνουμε την πρωτοβουλία να σας απαντήσουμε εμείς σε ένα ερώτημα που θέσατε επισταμένως στη συνεδρίαση στο δήμαρχο και δεν πήρατε απάντηση και η απάντηση του "σωματοφύλακα" ήταν ψευδής.


Ρωτήσατε πολλάκις το δήμαρχο γιατί δεν παραβρέθηκε φέτος αντιπροσωπεία του δήμου στις εκδηλώσεις της Ναυμαχίας στη Μεσσίνα.

Η απάντηση κύριε Μπουλέ είναι ότι δεν προσκλήθηκε η Ναύπακτος στις εκδηλώσεις και δεν προσκλήθηκε διότι ο Γκίζας πέρυσι δεν απάντησε καν στην πρόσκληση να παρευρεθεί και αυτή η απαξιωτική συμπεριφορά εκλήφθη ως προσβολή.

Οι πληροφορίες του Lepantoporto είναι ότι οι εταίροι μας έχουν αντιληφθεί την αρνητική στάση του Γκίζα έναντι του δικτύου και οι δράσεις τους έχουν αυτονομηθεί, δηλαδή κάτι που έγινε με πρωτοβουλία δική μας, αφορά κύρια εμάς, οποιοδήποτε όφελος προκύπτει το καρπούνται άλλοι. Περί αυτού πρόκειται και ο Γκίζας οφείλει να συνετιστεί, βλάπτει με τη συμπεριφορά του τα συμφέροντα του δήμου.


Όσον αφορά την απάντηση του "σωματοφύλακα" ότι δήθεν προσκλήθηκε αυτός και δεν μπόρεσε είναι ψευδής, δεν τον γνωρίζει κανείς τον κύριο αυτό, υποτιμά τη νοημοσύνη των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Σε κάθε περίπτωση ας μας στείλει την πρόσκληση να τη δημοσιεύσουμε.

242 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων