Σε ασφυξία το Κίεβο. Δραματική νύχτα απόψε

Περικυκλωμένο το Κίεβο από παντού…

Ο δήμαρχος του Κίεβου, Βιτάλι Κλίτσκο, ανακοίνωσε πως η πρωτεύουσα της Ουκρανίας είναι περικυκλωμένη από παντού από ρώσικες δυνάμεις τονίζοντας ταυτόχρονα πως είναι αδύνατη η εκκένωση των πολιτών λόγω των αποκλεισμένων δρόμων.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα είναι σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι και το πρωί της Δευτέρας.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα, αυτή τη στιγμή έχουμε νερό και θέρμανση στα σπίτια μας. Αλλά οι υποδομές έχουν καταστραφεί για να παραδώσουμε τα τρόφιμα και τα φάρμακα. Γι’ αυτό το λόγο το μήνυμα για όλους είναι: Υποστηρίξτε την Ουκρανία από κοινού… Είμαστε δυνατοί. Κάθε Ουκρανός είναι περήφανος που είναι ανεξάρτητος, περήφανος που είναι Ουκρανός και είμαστε περήφανοι που έχουμε τη δική μας χώρα», είπε.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *