“Σου παίρνουν τη χάντρα απ’ τα μάτια…”

Εντύπωση προκάλεσε χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου μία ερώτηση-καταγγελία του Γιάννη Μπουλέ που αφορούσε τους Κούκουνα-Γκίζα για το πώς “λειτουργούν” στη δημοτική ενότητα Πλατάνου “δοθείσης ευκαιρίας“…

Στη δημοτική ενότητα Πλατάνου υπάρχει ένα μηχάνημα του δήμου με το χειριστή του. Οι Κούκουνας-Γκίζας εξαναγκάζουν το χειριστή του μηχανήματος να πάρει άδεια και αμέσως νά η “ευκαιρία”  να ξαλαφρώσουμε την τσέπη του δημότη φορολογούμενου. Δίνουν αμέσως ανάθεση σε ιδιώτη-κολλητό τους  για να κάνει “επείγουσες εργασίες” με παρόμοιο μηχάνημα του δήμου.

Μετά τα κιούνια που κουβάλαγε το καλοκαίρι ο Κούκουνας στη δημοτική ενότητα Πλατάνου έρχεται αυτή η καταγγελία Μπουλέ που θέτει ζήτημα διαχείρισης του δημοτικού χρήματος.

Κύριε Γκίζα

Επειδή έχετε επικαλεστεί με στεντόρια φωνή ότι διαφυλάσσετε κάθε ευρώ του Ναυπάκτιου πολίτη, τί έχετε να πείτε για τα “κόλπα” του περιβόητου εξ απορρήτων συνεργάτη σας.

Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων;

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *