Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Στάθης Λουκόπουλος: Περί ανέμων και υδάτων!

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία και απ’ το site του οποίου έχετε την επιμέλεια για τα νερά, τα φράγματα, τις ανεμογεννήτριες, τα αιολικά πάρκα, τους πόρους απ’ αυτά κλπ. κλπ.


Θεωρητικά οι περισσότερες απ’ αυτές τις αναλύσεις που γίνονται είναι σωστές και τεκμηριωμένες. Μία απ’ αυτές είναι του συνδημότη μας και εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου κ. Δημητρόπουλου.

Η ανάπτυξη που κάνει στο θέμα είναι σωστή όμως στο κομμάτι «τί δέον γεννέσθαι» η πρόταση «να διεκδικήσουμε» είναι αόριστη και γενικόλογη. Ποιός, πώς, πότε, γιατί και για ποιόν; Μας υπόσχεται βέβαια «επόμενες δημοσιεύσεις». Ίδωμεν λέω κι εγώ. Όμως και «πριν ίδωμεν» τις επόμενες δημοσιεύσεις μήπως θα έπρεπε οι έχοντες «τα γένια» αιρετοί όλων των παρατάξεων, συμπεριλαμβανομένου του κ. Δημητρόπουλου βεβαίως, να ασχοληθούν λίγο περισσότερο με κάτι πιο βατό, με κάτι που δεν περιέχει ως συνομιλητή ή ανταγωνιστή το κράτος, την ΕΥΔΑΠ, το πράσινο ταμείο κι άλλες μεγάλες και δυσκολοάνοιχτες πόρτες.


Να ασχοληθούν λέω με τα της ΔΕΥΑΝ. Με το μεγάλο ασθενή του Δήμου, όπως τον αποκαλεί η πλειοψηφία των δημοτών. Να ψάξουν να βρουν γιατί κάνουν «νερά» τα νερά της και οι προσφερόμενες υπηρεσίες της; Ομερτά; Απ’ όλους; Και γιατί; Να μην πω περισσότερα. Θα προκαλέσω όμως.......


Όποιος απ’ όλους όσους διαχειρίστηκαν ή διαχειρίζονται τα της ΔΕΥΑΝ ως πολιτική ή διοικητική εξουσία διαφωνεί επώνυμα με τα παραπάνω έχω μία πρόταση:


«Να γίνει ενδελεχής διαχειριστικός και επιχειρησιακός έλεγχος από ειδικούς (πραγματογνώμονες, ορκωτούς κλπ). Έναν να διορίσει ο διαφωνών και έναν εμείς οι απ’ έξω».


Περιμένω νέα σας χωριανοί!!!

Στάθης Λουκόπουλος

366 προβολές0 σχόλια
  • Facebook - White Circle