Αναζήτηση
  • Lepantoporto

"Στα κάγκελα" η πόλη του Μεσολογγίου

Έντονη φημολογία επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την εγκατάσταση μεταναστών σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Μεσολόγγι.


Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή σε άλλο κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης φιλοξενούνται για πλέον των δεκαοκτώ μηνών πλέον των διακοσίων μεταναστών.


ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΏΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ


ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΡΟΣ: Δεν θα επιτρέψουμε να μας δοθεί η «θανατηφόρα ένεση». Δεν πρόκειται να γίνει δεκτή η εγκατάσταση και νέων μεταναστών στην πόλη.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος αναφέρει: «Και μόνο από το άκουσμα της είδησης είμαι υποχρεωμένος να μεταφέρω το αίσθημα οργής και αγανάκτησης των κατοίκων της πόλης . Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι πρέπει πάση θυσία να εγκαταλειφθεί το σχέδιο μεταφορών και άλλων προσφύγων στο Μεσολόγγι.

Δεν έχουμε το δικαίωμα να υποθηκεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας και της ανάπτυξης του τόπου. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται για ένα ζήτημα όταν λύνουν ένα πρόβλημα, αλλά δημιουργούν πολλαπλάσια, σοβαρότερα και συστημικά, είναι άστοχες. Υπάρχουν περιοχές και πόλεις που δεν έχουν επιβαρυνθεί καθόλου. Αναζητούμε το δίκαιο της αναλογικότητας.

Οποιαδήποτε απόπειρα να μετακινήσουν νύχτα στοιβαγμένους σε λεωφορεία μετανάστες θα μας βρει κάθετα αντίθετους.

Καλώ τους βουλευτές του Νομού να πάρουν ΤΩΡΑ δημόσια θέση για το ζήτημα που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία. Και περιμένουμε απαντήσεις. Αυτή τη φορά οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια, ενημέρωση, υπευθυνότητα και προάσπιση των συμφερόντων του τόπου μας.

«Οι καιροί ου μενετοί». Ο αγώνας αρχίζει. Δεν αξίζει στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου τέτοιο μέλλον και τέτοια τύχη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας δοθεί η «θανατηφόρα ένεση».

150 προβολές0 σχόλια
  • Facebook - White Circle