Στη μάχη των εμβολιασμών και οι δήμαρχοι

Η αυτοδιοίκηση ρίχνεται πιο δυναμικά στη μάχη για τους εμβολιασμούς για τον κορωνοϊό και προς αυτή την κατεύθυνση υπήρξε συντονισμός με την 6η ΥΠΕ.

Για το ζήτημα αυτό ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποίησα σειρά επαφών με Δημάρχους περιοχών της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με αποκλειστικό θέμα τον εμβολιασμό των κατοίκων, που για οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν ή δεν έχουν πρόσβαση σε κέντρα για να εμβολιαστούν.
Κατέστησα σαφές σε όλους τους Αυτοδιοικητικούς, πως η 6η ΥΠΕ είναι έτοιμη να εκτελέσει σχέδιο εμβολιασμών των κατοίκων σε κάθε σημείο που θα ζητηθεί και σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησα τη συνδρομή τους για να ολοκληρωθεί άμεσα και με επιτυχία το συγκεκριμένο σχέδιο.

Με το ίδιο θέμα πραγματοποιήσαμε μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη τηλεδιάσκεψη με όλους τους Δημάρχους της Περιφέρειας.
Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν κατά του covid 19. Είναι το μόνο μας όπλο απέναντι στον ιό και τις μεταλλάξεις του και πρέπει όλοι να επιδείξουν την πρέπουσα ευθύνη ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των Δήμων.
Εμείς είμαστε έτοιμοι, με σχέδιο και ευθύνη, να βρεθούμε άμεσα δίπλα τους.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *