Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Στον οικισμό Ρομά ο Δήμαρχος

Τις οδηγίες που υποδεικνύονται από την Κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας εφαρμόζουν σχολαστικά οι υπηρεσίες του Δήμου.

Εκτελούνται αυστηροί καθαρισμοί με τα ενδεδειγμένα απολυμαντικά μέσα σε όλα τα δημοτικά κτήρια και οι εργαζόμενοι κάνουν χρήση των αναγκαίων μέτρων προστασίας.

Ο Δήμος Ναυπακτίας θέτοντας σε εφαρμογή ένα συνολικό σχέδιο ανάσχεσης του κορονοϊού, βάζει σε προτεραιότητα την ενημέρωση και την προστασία του συνόλου των δημοτών του.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας πραγματοποίησε επίσκεψη στους οικισμούς των Ρομά προκειμένου να ενημερώσει την κάθε οικογένεια για τα μέτρα προφύλαξης και αντιμετώπισης της διασποράς του ιού.

Όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος, οι στιγμές είναι κρίσιμες και θα πρέπει να παραμένουν όλοι στις κατοικίες τους, ειδικά τα μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι.

Επιπλέον, προσφέρθηκαν, και θα συνεχίζουν να προσφέρονται ανά τακτά διαστήματα σε κάθε οικογένεια, τα ενδεδειγμένα μέσα προφύλαξης, απολυμαντικά και άλλα είδη καθαριότητας, όπως αντισηπτικά, σαπούνια κτλ.

73 προβολές
  • Facebook - White Circle