Συνάντηση Β.Γκίζα με τον Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας, Χρ. Μπόκα

Ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Γκίζας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Ναυπακτίας τον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας-Αντιπύραρχο κ.Χριστόφορο Μπόκα, τον οποίο συνεχάρη για την ανάληψη των νέων διευρυμένων καθηκόντων του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος θέματα πολιτικής προστασίας, πρόληψης και συντονισμού εν όψει της έναρξης της νέας αντιπυρικής περιόδου την 1η Μαΐου 2022 που θα διαρκέσει έως και τις 31 Οκτωβρίου 2022.

Ταυτόχρονα, επισημάνθηκε από τον κ.Μπόκα ότι, λόγω της έντασης των ανέμων τις προσεχείς ημέρες, οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να αποφεύγουν την οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να προκαλέσει εκδήλωση πυρκαγιάς, όπως κάψιμο κλαδιών κτλ. Επιπλέον, κάλεσε τους πολίτες, όταν αντιλαμβάνονται κάτι να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ & ΔΩΡΙΔΑΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ναύπακτος, 17 Μαρτίου 2023 Δελτίο Τύπου ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΜΕ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΜΕ Χτες […]