Αναζήτηση

"Σ κ ο τ ε ι ν ό" το προεκλογικό σκηνικό στη Ναυπακτία

Το τριήμερο της Ναυμαχίας και ο θαυμάσιος καιρός είχαν σαν αποτέλεσμα να γεμίσουν κόσμο όλες οι καφετέριες της παραλίας της Ναυπάκτου.

Αναπόφευκτες οι συζητήσεις περί τα δημοτικά αφού βρισκόμαστε ακριβώς ένα χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές.

Το Lepantoporto βρέθηκε σε πολλά πηγαδάκια με αυτοδιοικητικούς, βουλευτές, ενδιαφερόμενους και εκλογικούς αναλυτές.

Σας μεταφέρουμε αμέσως το συμπέρασμα από όσα ακούσαμε σε διάφορες συνάξεις.

"Τίποτα σίγουρο, τίποτα σταθερό, τα πάντα πιθανά και τα πάντα υπό αμφισβήτηση"

σχετικά με το εκλογικό σκηνικό για το δήμο Ναυπακτίας.


Πολλοί εκτιμούν ότι το σκηνικό θα οριστικοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Άνοιξη. Αυτό το στηρίζουν στο ενδιαφέρον που πιθανόν θα επιδείξουν υποψήφιοι βουλευτές από το δήμο μας που θα αποτύχουν στις βουλευτικές εκλογές. Να σημειωθεί ότι οι βουλευτικές έδρες του νομού μας μειώνονται από επτά που είναι σήμερα σε πέντε.


Διιστάμενες είναι οι απόψεις σχετικά με το αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλλουν οι τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Λουκόπουλος-Μπουλές-Γούλας-Νταουσάνης) για κοινό ψηφοδέλτιο. Ο όρος του Μπουλέ ότι θα πρέπει να αποσυρθούν οι τέσσερις και να υποδειχθεί ένας άλλος υποψήφιος που θα έχει τη στήριξή τους δεν έχει ωριμάσει αφού ο Λουκόπουλος δεν ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του. Σημειωτέον ότι ο Λουκόπουλος προχωράει εντός των επόμενων ημερών σε γκάλοπ προκειμένου να εκτιμήσει την αποδοχή που διαθέτει στο εκλογικό σώμα.


Ο Ανδρέας Κωνσταντόπουλος μετά το γκάλοπ που διενήργησε προ δεκαπενθημέρου δείχνει αισιόδοξος και συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επαφές του με αυτοδιοικητικά στελέχη σε ολόκληρο το δήμο.


Ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας νιώθει βολικά με όσα διαδραματίζονται γύρω του και παρουσιάζεται αισιόδοξος αφού παίζει μόνος του στο γήπεδο μέχρι τώρα. Οι κακές γλώσσες πάντως ισχυρίζονται ότι ο Γκίζας αυτή τη στιγμή χάνει ακόμα και από τον κανένα.


Το Lepantoporto εκτιμά ότι τελικά το εκλογικό σκηνικό θα είναι τριπολικό ή διπολικό με τον έναν πόλο σίγουρα το Βασίλη Γκίζα.

115 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων