Αναζήτηση

Σ μ π α ρ ά λ ι α η φωτογραφία...

ΟΙ 7 ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ

Αυτός είναι ο τίτλος σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του αρχηγού της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Παναγιώτη Λουκόπουλου που στην ουσία προσπαθεί να αποδομήσει το Γιάννη Μπουλέ που πρόσφατα πήρε τις αποφάσεις του και αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις, εφόσον η Ενωτική Πρωτοβουλία επιμένει στην υποψηφιότητα Λουκόπουλου.

Μία ωραία φωτογραφία του Αυγούστου στο δροσερό ορεινό Πλάτανο με πολλά πολλά χαμόγελα μετά από δύο μήνες γίνεται σ μ π α ρ ά λ ι α....


Η ανάρτηση Λουκόπουλου

ΟΙ 7 ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ 1.Το ΞΕΝΙΑ που ήταν σε κατάσταση ντροπής έγινε στολίδι. 2. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΑΥΠΆΚΤΟΥ, Α. ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΥΔΡΕΣΥΣΗ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (ήταν απενταγμένα) εκτελέστηκαν. 3. ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΣ ΑΜΙΑΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ 4. ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΒΡΙΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 5. ΟΙΚΙΣΤΙΚΌ ΣΤΟ ΚΈΝΤΡΟ - ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΔΙΑΜΕΡΊΣΜΑΤΑ ΔΥΤΙΚΆ ΤΗΣ ΛΑΓΚΑΔΟΥΛΑΣ ΕΊΧΑΝ ΚΡΙΘΕΊ ΠΑΡΆΝΟΜΑ ( λύθηκαν και τα 3) 6. ΤΟ ΕΙΔΙΚΌ ΣΧΟΛΕΊΟ ( το παραλάβαμε στα μπετά και είναι έτοιμο να λειτουργήσει) 7. ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑΡΑΧΗ (Δικαστική απόφαση μπορούσε να στερήσει την ύδρευση σε μεγάλο κομμάτι της πόλης. Το πρόβλημα λύθηκε επί προεδρίας της κ. Σμπούκη) ΥΓ1. Το 3 και το 4 είναι έργα δημοπρατημένα που τα σταμάτησε η σημερινή Δημοτική Αρχή (θα τα συνεχίσει η επόμενη) Υγ2. Αναφερόμαστε στα πιο σοβαρά προβλήματα, διότι επιλύσαμε και πάρα πολλά μικρότερης σημασίας.

242 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων