Τα πλεούμενα αναμμένα λυχναράκια στα νερά του λιμανιού μια ιδέα του Χρήστου Σαλαμούρα το 2011

Άνοιγμα φωτογραφίας

 Το μικρό γραφικό λιμανάκι τη Μεγάλη Παρασκευή κλέβει της εντυπώσεις όχι για τη φυσική και ιστορική του μόνο ομορφιά μα για το μοναδικό ξεχωριστό κατανυκτικό σκηνικό με τα δεκάδες πλεούμενα αναμμένα λυχναράκια. Μια ένωση νερού και φωτιάς όπου διαπερνά το σκοτάδι. Μια ιδέα γεμάτη ονειρικές εικόνες. Μια ιδέα του Χρήστου Σαλαμούρα που υλοποιήθηκε το 2011 επί δημαρχίας Γιάννη Μπουλέ. Το μοναδικό αυτό ξεχωριστό κατανυκτικό θέαμα θα μείνει και θα στολίζει για πολλά χρόνια το λιμανάκι της πόλης μας.

Κι έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, ο Χρήστος Σαλαμούρας είναι ο άνθρωπος που παρουσίασε σπουδαίο έργο σαν πρόεδρος του ΧΥΤΑ και επί εννέα χρόνια δεν έλαβε ποτέ του το μισθό και τον διέθετε στο κοινωνικό ιατρείο του δήμου Ναυπακτίας και ποτέ δεν χρησιμοποίησε υπηρεσιακό αυτοκίνητο. Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που αγαπά τη Ναύπακτο και προσφέρει στην οικονομία της περιοχής.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *