Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Τα πράγματα είναι σοβαρά! Νέο lockdown;

Κρίσιμες οι επόμενες δύο εβδομάδες – Όλα τα μέτρα στο τραπέζι για να σταματήσει η αναζωπύρωση του ιού.

Σημεία ανησυχητικής αντοχής στα μέτρα πρόληψης που έχουν ληφθεί δείχνει η επιδημία της Covid-19 στη χώρα μας με την κυβέρνηση να έχει πλέον όλα τα μέτρα στο τραπέζι ώστε να σταματήσει η διασπορά του ιού.

Όπως ανέφερε άλλωστε σήμερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πλέον το πρόβλημα είναι δυναμικό και εξελίσσεται, πράγμα που σημαίνει πως αν η πορεία του κοροναϊού χειροτερέψει κατά πολύ δεν αποκλείεται να έχουμε και νέο lockdown!


Ε Ν Ο Ι Κ Ι Α Ζ Ε Τ Α Ι

Κατοικία 90 τ.μ. επιπλωμένη στη θέση Λιμάνι για εποχική χρήση

Πληροφορίες: 6944535159Από την πλευρά τους ανησυχία προκαλούν και οι προβλέψεις των ειδικών, μερικοί από τους οποίους δεν αποκλείουν τον ενδεχόμενο να έχουμε και τετραπλάσιο αριθμό κρουσμάτων τη μέρα. Το πρόβλημα στην Αττική είναι μεγάλο με αποτέλεσμα το ΕΣΥ να δέχεται μεγάλη πίεση το τελευταίο διάστημα. Την ίδια ώρα οι προβλέψεις των ειδικών για την πορεία της πανδημίας όσο μπαίνουμε στο φθινόπωρο μόνο αισιόδοξες δεν είναι. Κάποιοι λοιμωξιολόγοι έχουν κάνει λόγο για τετραπλάσιο αριθμό κρουσμάτων, ενώ οι περισσότεροι τονίζουν απλά πως τα χειρότερα έρχονται  τον Οκτώβριο-Νοέμβριο.

107 προβολές0 σχόλια
  • Facebook - White Circle