Τεράστιο το  έργο  του Tihio Race στον τομέα του αθλητισμού. Πολλαπλά τα οφέλη για τη Δωρίδα.

Με αφορμή τη 10η επετειακή διοργάνωση αγώνων ορεινού τρεξίματος και ποδηλάτου  του Tihio Race, που πραγματοποιήθηκε στο Τείχιο του Δήμου Δωρίδος στις 5 – 7 Μαϊου 2023, ο Δήμαρχος Δωρίδος κ.Γεώργιος Καπεντζώνης, αναφέρθηκε στο σκοπό και τα οφέλη του μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

“Άλλη μία  διοργάνωση, η 10η επετειακή, ορεινού τρεξίματος από το Tihio Race στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το Tihio Race,  που  πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός, αναβαθμίζεται, επεκτείνεται και προσφέρει τεράστιο έργο στον τομέα του αθλητισμού, με πολλαπλά οφέλη για τη Δωρίδα.

Ποικίλες  δράσεις αγώνων ορεινού τρεξίματος και ποδηλάτου διοργανώνονται τα τελευταία δέκα  χρόνια στο Τείχιο και  προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες στους συμμετέχοντες αλλά και τους επισκέπτες, στο μοναδικό  περιβάλλον της Δωρίδας, με τα υπέροχα τοπία, τον πολιτισμό, την ιστορία και τη ρουμελιώτικη φιλοξενία.

Μεγάλη η ωφέλεια και για την τοπική μας οικονομία και τον τουρισμό, για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Οι προσπάθειες του Θωμά Ρούμπα, με καταγωγή από το χωριό Τείχιο του Δήμου Δωρίδος, εμπνευστή και δημιουργού του Tihio Race  δικαιώθηκαν με την  τεράστια απήχηση και δυναμική  των αγώνων, που κάθε χρόνο ενισχύονται και ενσωματώνουν  ποικίλες παράλληλες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις, για μικρούς και μεγάλους.

Κάθε χρόνο  όλο και μεγαλύτερη  συμμετοχή  αθλητών και επισκεπτών, κάθε χρόνο ολοένα και πιο γνωστό το Τείχιο, η Δωρίδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το  αθλητικό γεγονός έχουν αγκαλιάσει θερμά και στηρίζουν όλοι, τοπικοί παράγοντες και φορείς, εθελοντές και φίλοι, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επιτυχία των αγώνων.

Ο Δήμος Δωρίδος, συμπαραστέκεται με κάθε δυνατό μέσο για την ενίσχυση όλων των αθλητικών δράσεων που  προάγουν το αθλητικό πνεύμα, την αλληλεγγύη, τον πολιτισμό και προβάλλουν τον τόπο μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους αθλητές και όλους όσους συνέβαλαν με κάθε τρόπο!

Πάντα επιτυχίες!

 

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *