Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Τι ακριβώς θέλουμε; Να μιλάμε και αύριο ή να μνημονεύει ο ένας τον άλλον;

Ενημερώθηκε: Σεπτ 7

του Λεωνίδα Αναγνώστου

*Ο Λεωνίδας Αναγνώστου είναι γιατρός μικροβιολόγος, π. Ερευνητής Ιατρικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Αμφισβητείς την ύπαρξη του ιού, θεωρείς οτι τα μέτρα είναι υπερβολικά, πιστεύεις οτι η πανδημία σχετίζεται με το 5G και φοβάσαι οτι κάποιοι θέλουν να σου βάλουν τσιπάκι για να σε παρακολουθούν.


Έχεις smart phone, tablet, laptop υπολογιστή; Προφανώς και έχεις . Τότε γιατί να σου βάλουν τσιπάκι και μάλιστα σε liquid μορφή που μάλλον θα είναι και υδατο-διαλυτό, για να ενσωματωθεί στο υπό εκκόλαψη εμβόλιο.


Προφανώς αυτοί που θέλουν να μας παρακολουθούν και δεν αμφιβάλλω για την ύπαρξή τους και τις προθέσεις τους δεν το έχουν ανάγκη. Έχουν τόσους μηχανισμούς παρακολούθησης και ταυτοποίησής μας που το τσιπάκι είναι εντελώς περιττό.


Θέρμου 9 Ναύπακτος

Τηλ. 6944535159Όμως να σε ρωτήσω αφού σου πώ κάτι που ίσως δεν ξέρεις. Έχουμε έναν ιό για τον οποίο γνωρίζουμε λίγα πράγματα και καθημερινά μαθαίνουμε καινούρια. Έναν ιό που τον χαρακτηρίζει μεγάλο βιολογικό εύρος. Τι σημαίνει αυτό, σημαίνει οτι όταν προσβληθεί κάποιος, ο οργανισμός του θα τον αντιμετωπίσει διαφορετικά, από ασυμπτωματικό φορέα μέχρι θανατηφόρο δράση, με όλες τις ενδιάμεσες μορφές πολύ ελαφρά , μέτρια και βαριά. Κανείς δεν μπορεί να σου πει με απόλυτη βεβαιότητα πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός.


Η ερώτηση λοιπόν είναι η παρακάτω:

Ρισκάρεις να μολυνθείς; Γνωρίζεις τι εξέλιξη θα έχει στην περίπτωσή σου η επαφή με τον κορωνοϊό;

Κάποιος δεν πρέπει να σου μιλήσει για τους κινδύνους που διατρέχεις; Ο εφησυχασμός θα προκαλέσει εκτός από εξάπλωση και αύξηση των νοσούντων από βαριά μέχρι θανάτου.


Τι ακριβώς θέλουμε; Να μιλάμε και αύριο ή να μνημονεύει ο ένας τον άλλον?


Έχεις απάντηση ?

87 προβολές
  • Facebook - White Circle