Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Τουριστικό καταφύγιο:Σημείο Χ..

Απόλυτη σύγχυση επικρατεί σχετικά με την τύχη του τουριστικού καταφυγίου στη Ναύπακτο.

Παρακολουθώντας τις αποκλίνουσες δηλώσεις απελθόντων θεσμικών παραγόντων αφενός και τη σιωπή των νυν δημιουργείται η εντύπωση ότι μάλλον πρόκειται για «κρότου-λάμψης» βεγγαλικό.

«Ξεκινά ένα σημαντικό έργο τουριστικής υποδομής που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στη Ναύπακτο με σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία της Περιφέρειάς μας» είχε δηλώσει τον Αύγουστο ο τότε Περιφερειάρχης κατά τη διάρκεια της επίσημης υπογραφής υλοποίησης του σημαντικού αυτού έργου.

Τον Δεκέμβριο σε σχετική συνέντευξη τύπου της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπακτίας αναφέρθηκε ότι υπάρχουν δυσκολίες και μάλλον θα πρέπει να κατευθύνουμε σε άλλο λιμενικό έργο την χρηματοδότηση με σκοπό να μην χαθεί, ύψους 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Δύο μέρες πριν ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης σε συνέντευξη που έδωσε στο Nafpaktia news αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα κατασκευής του καταφυγίου και ότι η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να μεριμνήσει για την εξεύρεση του ποσού που υπολείπεται, τάξης 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Ασφαλώς και δεν γνωρίζουμε τις απόψεις της νυν δημοτικής αρχής που εξ αντικειμένου αποτελούν και τις μόνες ενδιαφέρουσες.

Κύριε δήμαρχε

Το ερώτημα είναι απλό και συγκεκριμένο:

Το τουριστικό καταφύγιο θα γίνει;

72 προβολές0 σχόλια