Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Το εμβόλιο και οι ...ψεκασμένοι

Η χθεσινή ημέρα έφερε την πρώτη θετική είδηση μετά από εννέα μήνες. Η εταιρία Pfizer ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο το εμβόλιο για τον κορονοιό που δρα αποτελεσματικά σε ποσοστό της τάξεως του 90%.


Η μάχη που θα δοθεί δεν είναι με τον χρόνο για την παρασκευή ικανού αριθμού δόσεων αλλά και με τους ψεκασμένους, όπως και τις θεωρίες που φτάνουν στο σημείο να κάνουν λόγο για το «σημάδι του θηρίου της αποκάλυψης» που αφήνει στο δέρμα ο… εμβολιασμός. Και δεν είναι η μόνη.

Από τη θεωρία πως μέσω του εμβολίου ο Μπιλ Γκέιτς θα μας βάλει ένα τσιπάκι για να μας ελέγχει ή για να παρακολουθεί τί κάνουμε, μέχρι τους θρησκόληπτους που επικαλούνται το… σημάδι του θηρίου, την αποκάλυψη και την δευτέρα παρουσία. Και από εκείνους που πιστεύουν πως θα γεννάμε παιδιά με… τρία μάτια και εφτά χέρια μέχρι όσους δηλώνουν πως υπάρχει σχέδιο για μείωση του πληθυσμού της γης και ό,τι δεν έγινε από τον κορονοϊό θα επιτευχθεί μέσω του εμβολιασμού. Οι ψεκασμένοι θα συνεχίσουν να υπάρχουν όπως και οι ανεύθυνοι των πάρτι και των συναθροίσεων που αδιαφορούν για τις ζωές των άλλων ή δεν πιστεύουν πως ο κορονοϊός υπάρχει.


Και αυτό το… θηρίο είναι που πρέπει να νικηθεί.

35 προβολές
  • Facebook - White Circle