Το θρίλερ της Πάτρας που “παγώνει” το νου και τη σκέψη….

Σε κλίμα οδύνης έγινε το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο πατήρ Νικόλαος τις προσφώνησε με τα βαπτιστικά τους ονόματα, Γεωργία, Μαρία –Ελένη και Ιριδα (η μπέμπα δεν είχε προλάβει να βαπτιστεί όμως έτσι την αποκαλούσαν).

Η ειδική ομάδα της ΕΛΑΣ έχει πλέον εικόνα για το τι έχει συμβεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καταφέρει να συμπληρώσει ένα μεγάλο κομμάτι του «παζλ» της συγκλονιστικής αυτής ιστορίας με τους ανεξήγητους θανάτους τους τριών παιδιών και να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα. Αλλά αυτό δεν αρκεί.

Θα πρέπει το παζλ να «τεκμηριωθεί» και να λυθεί και επιστημονικά ο «γρίφος».

Στο Ανθρωποκτονιών οι αναλυτές επικεντρώνονται στον θάνατο της Τζωρτζίνας, στις 29 Ιανουαρίου, καθώς έχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να ξετυλιχτεί το κουβάρι της υπόθεσης και να εξιχνιαστεί. Κύριο κομμάτι των ερευνών αποτελούν τα τελευταία 60 λεπτά της ζωής της Τζωρτζίνας.

Και αυτό γιατί εκτιμούν ότι όποια και αν είναι τα αίτια θανάτου, αν επικεντρωθούν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο θα βρουν τη λύση του μυστηρίου. Ψάχνουν να βρουν ποιοι και πότε μπήκαν στο μονόκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου την τελευταία ώρα. Από γιατρούς, νοσηλευτές, συνοδούς άλλων ασθενών μέχρι άτομα της οικογένειας της μικρής Τζωρτζίνας. Ποια ήταν η κλινική της εικόνα, τι φάρμακα έλαβε, τι έφαγε, ακόμη και ποια ήταν τα τελευταία της λόγια.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *