“Το ξενύχτι” και ο ασκός του Αιόλου…

Μία φράση του Σωκράτη Παπαβασιλείου φαίνεται ότι θα αποτελέσει την αφορμή για γενικότερες αναταραχές στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα και οριστικό διαζύγιο των εταίρων της συνδιοίκησης.

Το ξενύχτι” είναι η φράση κλειδί της επερχόμενης αναταραχής.

Ο κ. Παπαβασιλείου επικαλέστηκε ότι ο δήμαρχος μαζί με τον ίδιο και κάποιους άλλους (άραγε π ο ι ο ί…) “ξενύχτισαν” προκειμένου να διαπραγματευτούν τα αντισταθμιστικά για το Αιολικό στο Μακρυνόρος και αποφάσισαν αυτά τα αντισταθμιστικά να μην πάνε εκεί που προορίζονταν (στις τοπικές κοινωνίες που υφίστανται την επιβάρυνση).

Ο Γιάννης Μπουλές στην πρωτοφανή εναντίον Γκίζα καταγγελτική παρέμβασή του δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα προκειμένου να “κατέβει” στην επόμενη στάση από το τρένο της συνδιοίκησης.

Τα πράγματα βέβαια είναι πολύ πιο σύνθετα απ’ ότι δείχνει το πρώτο αυτό στίγμα της ρήξης. Κυκλοφορούν σενάρια για εσωτερικά προβλήματα στην παράταξη του κ. Μπουλέ αφενός και εγκλωβισμό του δημάρχου στις βουλές και μεθοδεύσεις συνεργατών του που το πολιτικό τους ταπεραμέντο εξαντλείται σε αυτό που ο θυμόσοφος λαός λέει:

τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο“…

Τί κ ρ ί μ α!

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *