Αναζήτηση
  • Lepantoporto

Το  Φ ι ά σ κ ο. Μήπως γίνει μεταδοτικό;

Το Lepantoporto έχει καταστήσει σαφές από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του ότι θα εκθέτει και άποψη για τα τεκταινόμενα.

Αυτό αν δεν αρέσει σε κάποιους έχουν τη διέξοδο της αρεσκείας τους, απλά εμείς δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε έτσι.

Πάμε τώρα στο φιάσκο των ημερών που δεν είναι άλλο από το τουριστικό καταφύγιο.

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες τα παρακάτω: Για μας η εξέλιξη των πραγμάτων δεν ήρθε σαν "κεραυνός εν αιθρία".

Από την πρώτη στιγμή που εξαγγέλθηκε, το timing, η επικοινωνιακή του διαχείριση και κυρίως η τεχνοκρατική γνώση του αντικειμένου μας έπεισαν ότι πρόκειται για πυροτέχνημα.

Ο διαχειριστής του Lepantoporto κατέστησε δημόσια την άποψή του στο τότε δημοτικό συμβούλιο και στον δημόσιο διάλογο και εμμέσως πλην σαφώς είχε προαναγγείλει την εξέλιξή του.

Τυγχάνει να έχει μία ελάχιστη τεχνοκρατική άποψη, αφού διετέλεσε επί 35ετία σε επιτελική θέση του δημοσίου που αφορούσε την ωρίμανση και αδειοδότηση αυτών των έργων. Πολιτικά το πυροτέχνημα εκδηλώθηκε τη στιγμή που το τρίγωνο ΣΥΡΙΖΑ-Κατσιφάρας-δημοτικη αρχή ένιωθαν τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους και έπρεπε κάτι να «σκαρφισθούν» και να ξεγελάσουν το εκλογικό σώμα.

Αυτά βέβαια είναι σκοτεινό παρελθόν και δεν ενδιαφέρουν πια. Ερχόμαστε στο σήμερα. Οι νεοφερμένοι έφεραν έναν άλλο σχεδιασμό για το παραλιακό μέτωπο που προβλέπει αγκυροβόλιο στη Βαριά, μαρίνα στο Γρίμποβο και γενικότερη μελέτη και εξέταση των παραμέτρων αξιοποίησής του.

Τίθεται αυτόματα το ερώτημα: Γιατί να τους πιστέψουμε; Έλα ντε! Το Lepantoporto απεχθάνεται τον τζόγο και τα στοιχήματα και προς στιγμήν συνιστά στους αναγνώστες:

Κ ρ α τ ά τ ε μ ι κ ρ ό κ α λ ά θ ι !

191 προβολές
  • Facebook - White Circle