Υπηρεσίες Νομικής Πληροφόρησης από το Δίκτυο Υπηρεσιών Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Ανέργων & Εργαζομένων (ΔΥΠΣ)

 

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρες 17:30 – 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδαςπρογραμματισμένη συλλογή ερωτημάτων νομικής πληροφόρησης σε θέματα εργασιακά και ασφαλιστικά από ενδιαφερόμενους εργαζόμενους και ανέργους της περιοχής μας, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας / ΓΣΕΕ.

Τα ερωτήματα υποβάλλονται σε εξειδικευμένο σύμβουλο του ΔΥΠΣ και θα απαντηθούν από τη Νομική Υπηρεσία του Ινστιτούτου Εργασίας / ΓΣΕΕ, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν έγκυρη πληροφόρηση σε θέματα που άπτονται των εργασιακών σχέσεων και της ασφάλισής τους (αμοιβές, άδειες, συνταξιοδοτικά κτλ).

Καλούμε τους συμπολίτες μας, εργαζόμενους και άνεργους, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για υποβολή ερωτήματος νομικής φύσης σε θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά και απασχόλησης, (ΕΚΝΔ, Αποκαύκου 16, τηλ. 26340.29614) ώστε να καθοριστεί ραντεβού με την εξειδικευμένη σύμβουλο απασχόλησης του ΔΥΠΣ.

Τονίζεται ότι οι υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης προσφέρονται χωρίς κόστος για τους ενδιαφερόμενους.

 

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.Ν.Δ.

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *