“Φωτιά” στο πολιτικό σκηνικό στο Μεσολόγγι

“Τίτλοι τέλους” για τον συνδυασμό “Δήμος για τα Παιδιά μας” και αφετηρία διεργασιών…

«Τίτλοι τέλους» μπήκαν σήμερα για τον συνδυασμό «Δήμος για τα Παιδιά μας» καθώς με απόφαση των εναπομεινάντων δημοτικών συμβούλων αποφασίστηκε η «διάλυση» της παράταξης.
Κάτι που πλέον ήταν «μονόδρομος» μετά τις χθεσινές «ανεξαρτητοποιήσεις» των κ.κ. Γ. Καραπαπά και Γ. Κοντογιάννη και την παραίτηση του μέχρι πρότινος επικεφαλής, Αγαθάγγελου Κότσαλου, την Τσικνοπέμπτη.

Η εξέλιξη αυτή το βέβαιο είναι ότι δρομολογεί ανακατατάξεις στα όργανα διοίκησης του δήμου (Οικονομική επιτροπή, ΔΣ νομκκών προσώπων κλπ.).
Κυρίως όμως “ανάβει” φωτιές στο τοπικό πολιτικό σκηνικό καθώς ουσιαστικά ξεκινούν διεργασίες για την συγκρότηση νέων δημοτικών σχημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σήμερα 27 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Κυριακή, συνεδρίασε η δημοτική ομάδα «Δήμος για τα παιδιά μας» και αφού έγινε ο απολογισμός του συνδυασμού μας, ομόφωνα μετά από εισήγηση του δημιουργού του, Νίκου Καραπάνου, αποφασίσθηκε να κλείσει ο εννεαετής κύκλος του.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που πίστεψαν, βοήθησαν και συμμετείχαν σε αυτή τη δημιουργική πορεία και άφησαν παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας.
Δηλώνουμε παρόντες στα Δημοτικά δρώμενα του τόπου μας και υποσχόμαστε όλοι μας, ότι από τη θέση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα υπερασπιστούμε το καλό και δίκαιο των δημοτών μας.

Με εκτίμηση
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΠΙΛΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΨΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ”

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *