Αναζήτηση

Χρήστος Νούλας: Τόπο στα νιάτα!

Η ανακοίνωση του Παναγιώτη Λουκόπουλου ως υποψηφίου Δημάρχου Ναυπακτίας δεν ήταν κάτι μη αναμενόμενο, από καιρό τώρα δε βοηθούσε στην προοπτική υποψηφίου κοινής αποδοχής από όλες τις παρατάξεις ακούγοντας τις φωνές των λίγων που θέλουν να δημαρχεύουν αντί αυτού.

Ο κύριος Λουκόπουλος πραγματικά είναι ένας καλός άνθρωπος, αλλά η ηλικία του εβδομήντα έξι φεύγα και η πενταετής θητεία του ως δήμαρχος, που ήταν ενώ δεν ήταν, μας προβληματίζει όλους μας.

Τί μπορεί να έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα, θα μπορέσει να συγκεντρώσει και να επιβληθεί σε ανθρώπους που έχουν άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους;

Θα μπορέσει να πάρει πίσω όσα ειπώθηκαν από μέλη της παράταξής του για τον πρώην αντιδήμαρχο Αντρέα κοτσανά;

Θα πάρει πίσω όσα ειπώθηκαν για τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Μπουλέ;


Όλα αυτά και άλλα πολλά θα είχαν αποφευχθεί αν είχε αποφασίσει να στηρίξει μια νέα προσπάθεια με έναν υποψήφιο κοινής αποδοχής, έναν υποψήφιο της νέας γενιάς, παιδιά με όρεξη και αντοχές και με φρέσκες ιδέες.

Ανακοινώνοντας όμως την υποψηφιότητά του αναλαμβάνει και την ευθύνη εάν η ανύπαρκτη σημερινή δημοτική αρχή θα συνεχίσει να ασκεί διοίκηση και στα επόμενα χρόνια.

Μια δημοτική αρχή που δεν έχει πρόταση για τίποτα, κανένα όραμα για τον τόπο, γιατί και αυτή έχει στις τάξεις της πρωτοκλασάτα στελέχη που ασχολούνται είκοσι και πλέον χρόνια και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι το ρουσφέτι για τους λίγους για να έχουν εκλογική πελατεία.


Μέσα από αυτήν την ανάρτηση τον καλώ και αυτήν τη στιγμή να σκεφτεί και να βοηθήσει σε μία νέα υποψηφιότητα κοινής αποδοχής, με εκτίμηση στο πρόσωπό του.

Τόπο στα Νιάτα!

490 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων