Ψήφο εμπιστοσύνης στο εμβόλιο κατά του κοροναϊού δίνει η Εκκλησία.

Σχόλιο σχετικά με τους αρνητές των εμβολίων, που προχώρησαν χθες σε νέες διαμαρτυρίες στην Αθήνα και άλλες πόλεις της χώρας, έκανε ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Αθηναγόρας, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν έχουν καμία σχέση με την εκκλησία».

«Έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους γιατρούς. Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να στηθεί ένα τείχος ασφάλειας και υγεία» σχολίασε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Μητροπολίτης, υπογραμμίζοντας ότι η πλειοψηφία ιερέων και μητροπολιτών θα εμβολιαστεί.

Ο κ. Αθηναγόρας αναφέρθηκε στο φυλλάδιο που θα μοιραστεί αυτή την Κυριακή στις εκκλησίες προκειμένου να πειστεί ο κόσμος να εμβολιαστεί. «Είναι θεμελιωμένο μέσα στην Αγία Γραφή. Ο Θεός δίνει τους γιατρούς και τα φάρμακα, δηλαδή στους ανθρώπους την δυνατότητα να εφεύρουν τα φάρμακα και στις δύσκολες στιγμές της ζωής τους, να μπορούν να προστατευθούν».

Σχόλια Αναγνωστών

Παρακαλούμε να σέβεστε τους συνομιλητές σας και να αποφεύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν. Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *